L’Assemblea General del Cercle renova la confiança de la seva Junta Directiva

L’Assemblea General del Cercle -màxim òrgan de govern de l’associació formada per tots els seus membres per dret propi i irrenunciable-, ha reiterat la confiança en els 25 membres de la Junta Directiva (a la foto, al costat d’altres convidats).

Els socis han reelegit als càrrecs de la Junta Directiva amb el president Josep Maria Vicens al capdavant, durant l’Assemblea General anual d’estiu que s’ha celebrat en la Fundació Sa Nostra de Palma, consolidant així una nova etapa bianual de caire continuista.

José Mª Vicens,  una vegada reelegit president, ha agraït la confiança de la Junta i dels socis i ha destacat “el compromís, l’estabilitat i la unitat del Cercle en un període molt complex i difícil”.

Ha ressaltat també el creixement de l’ens, la col·laboració activa amb els agents públics i privats i les iniciatives que s’estan impulsant des de l’associació sense ànim de lucre: Semàfor COVID, Índex Econòmic, indicadors socials, diversos estudis, premis Cercle i conferències d’alt impacte com les de Miguel Delibes, Iñaki Gabilondo o Theodor Kallifatides, entre molts d’altres).

Finalment, Vicens ha fet èmfasi en el fet que: “Avui més que mai, és necessari separar el senyal del soroll i treballar junts, ja que els desafiaments polítics, econòmics, biològics, energètics i mediambientals són enormes.”

En l’acte també va tenir lloc el tradicional lliurament dels Premis Cercle a les Idees Innovadores i el cocktail de celebració als jardins de la Fundació.

Més informació al diari Última Hora.

 

 

Es confirma l’albirament de desacceleració de l’economia en l’Índex Econòmic del Cercle
El projecte d’innovació Terranostra, guanyador dels Premis Cercle 2022