El projecte d’innovació Terranostra, guanyador dels Premis Cercle 2022

Terranostra, guanyador dels Premis Cercle d’enguany, -dotat amb sis mil euros-, es tracta del primer supermercat cooperatiu de Mallorca i proposa “un model de consum alimentari conscient, respectuós, sostenible i just basat en els principis de l’economia social i solidària, a través d’un projecte sense ànim de lucre”.

El projecte, presentat per Teresa Bestard i recollit pel seu representant en la cooperativa, Liliana Deamicis (a la foto al costat del president del Cercle Josep Maria Vicens), es defineix com un espai de formació i presa de consciència cap a un canvi de model de consum que impacti en l’entorn.

Com és habitual, el lliurament dels Premis Cercle a les Idees Innovadores, que enguany arriben a la sisena edició amb el suport de la Direcció General d’InnovacióISBA, CaixaBank i la UIB, i en el qual s’han presentat dotze projectes d’innovació social i mediambiental, passant quatre d’ells a la fase final va tenir lloc durant el transcurs de l’Assemblea General d’estiu del Cercle.

El director general d’Innovació, Eduardo Zúñiga i el representant de CaixaBank, Manuel Serra (en les fotografies inferiors) van lliurar els guardons al guanyador i als finalistes.

Més informació sobre els Premis Cercle d’Economia de Mallorca

L’Assemblea General del Cercle renova la confiança de la seva Junta Directiva
La tendència de l’Índex Econòmic destaca la intensitat de la inflació