El projecte d’innovació Terranostra, guanyador dels Premis Cercle 2022

Terranostra, guanyador dels Premis Cercle d’enguany, -dotat amb sis mil euros-, es tracta del primer supermercat cooperatiu de Mallorca i proposa “un model de consum alimentari conscient, respectuós, sostenible i just basat en els principis de l’economia social i solidària, a través d’un projecte sense ànim de lucre”.

El projecte, presentat per Teresa Bestard i recollit pel seu representant en la cooperativa, Liliana Deamicis (a la foto al costat del president del Cercle Josep Maria Vicens), es defineix com un espai de formació i presa de consciència cap a un canvi de model de consum que impacti en l’entorn.

Com és habitual, el lliurament dels Premis Cercle a les Idees Innovadores, que enguany arriben a la sisena edició amb el suport de la Direcció General d’InnovacióISBA, CaixaBank i la UIB, i en el qual s’han presentat dotze projectes d’innovació social i mediambiental, passant quatre d’ells a la fase final va tenir lloc durant el transcurs de l’Assemblea General d’estiu del Cercle.

El director general d’Innovació, Eduardo Zúñiga i el representant de CaixaBank, Manuel Serra (en les fotografies inferiors) van lliurar els guardons al guanyador i als finalistes.

Més informació sobre els Premis Cercle d’Economia de Mallorca

L’Assemblea General del Cercle renova la confiança de la seva Junta Directiva
Menú