Logotipo de Premis Cercle d'Economi de Mallorca Logo

Edició 2021

Marc Masmiquel, amb el projecte Nereidas, ha resultat guanyador a l’edició 2021 dels Premis Cercle d’Economia de Mallorca.
Premi: 7.000€ en metàlic i un any com a soci col·laborador del Cercle.

Merc Masmiquel guanyador del Premi del Cercle d'Economia de Mallorca 21

Col·laboradors dels Premis Cercle 2021

Premis Cercle

Entre els nostres iniciatives comptem amb l’organització dels Premis Cercle d’Economia de Mallorca a les Idees Innovadores per a la millora de la Societat.

Anualment premiem als responsables dels projectes que encaixen amb les causes i la missió de la nostra institució. L’objectiu dels nostres premis és reconèixer l’esforç i recolzar les iniciatives dels seus emprenedors.

Un altre dels beneficis que obtenen, tant els projectes premiats, com els seleccionats pel nostre jurat, és la seva difusió a través dels mitjans que donen suport als nostres premis i a través dels mitjans propis que tenim al Cercle per comunicar amb els nostres socis, subscriptors i seguidors.

Com totes les iniciatives del Cercle, els nostres premis compten amb el suport de les nostres empreses i els nostres socis col·laboradors. Els premis ens permeten col·laborar amb la innovació i el progrés de la nostra societat.

Des de la seva primera convocatòria fins avui són moltes les iniciatives que s’han beneficiat. Ser conscients del que, per a qualsevol emprenedor suposa comptar amb suport i reconeixement al seu treball, ens anima a continuar amb cada nova convocatòria.

Edició 2020

Diabenur, guanyador dels premis Cercle 2020.
El premi: 6.000€ i un any de soci col·laborador del Cercle.

Edició 2019

Sonrisa Médica, guanyador dels premis Cercle 2019.
El premi: 6.000€ i un any de soci col·laborador del Cercle.

Edició 2018

La Mano Lectora guanyador dels premis Cercle 2018.
El premi: 10.000€ i un any de soci col·laborador del Cercle.

Edició 2017

Clínica Humana, Trustin y Down Hostel van ser els guanyadors dels Premis Cercle 2017.

Menú