Joan Valent. "Creació i maduresa"
Música al Cercle

Concert benèfic en benefici de la Fundació Natzaret

“Música pel benestar”. Concert benèfic.

Un esdeveniment únic i exclusiu per a socis, familiars i amics del Cercle.

Quan es tracta d’ajudar, no existeixen excessos. La generositat i l’altruisme del prestigiós músic, compositor i intèrpret mallorquí Joan Valent i del Cercle d`economia de Mallorca, es van unir per organitzar un acte solidari a benefici de la Fundació Natzaret, amb la finalitat d’ajudar als nens vulnerables.

Divendres passat 13 de juliol a les 20 de la tarda, en el GRPO Valparaiso i Sota el títol “Creació i Maduresa” el compositor mallorquí ens va convidar a un esdeveniment exclusiu i irrepetible, on es van estrenar algunes de les seves peces del nou àlbum que ha creat i que mai abans han estat interpretades en públic.

Abans del concert, Joan, ens va mostrar l’essència del com i el perquè de “Creació i Maduresa” i després, per als socis i amics del Cercle amb el grup de càmera Ars Ensemble, el virtuós violí de Smerald Spahiu, la meravellosa veu de la soprano Maia Planas, i sota la seva adreça ens va descobrir el “miracle” de la seva música.

Un concert d’aquesta classe va produir un triple benefici: gaudir d’un moment màgic i únic, col·laborar per cobrir les necessitats d’educació de 57 nens sense recursos i contribuir, junts, a la millora del benestar de la nostra comunitat.

A continuació pots gaudir de la galeria d’imatges del concert i del posterior sopar en els salons de l’Hotel GRPO Valparaiso.

Moltes gràcies a tots per la vostra assistència i generositat.

Amb l'ajuda i col·laboració de: