TRACER Restauració presenta 25 anys de treball en el Cercle

La Sòcia-Directora General en TRACER Restauració i Conservació S.L., Luisa García, ha presentat aquesta tarda davant els socis del Cercle d’Economia de Mallorca, la labor realitzada per la seva empresa al llarg de les seves 25 anys d’existència. “Hem treballat en llocs emblemàtics de tota Espanya i d’Europa. És una satisfacció analitzar l’abans i el després de cadascuna de les obres restaurades”.

Una conferència que ha celebrat un aniversari carregat de monuments i obres històriques restaurades a través de les mans dels professionals de TRACER. Entre ells, l’última restauració del saló de plens del Consell de Mallorca. “Ha estat un treball dur però molt satisfactori” ha explicat García.

Un resultat que els socis del Cercle han pogut admirar durant una visita privada al Consell juntament amb la restauradora que ha explicat pas a pas el procés dut a terme pel seu equip.

Finalitzant la conferència García ha afirmat que amb la seva labor “espera contagiar el seu amor per l’art, el patrimoni nacional i la importància de la seva conservació per a poder transmetre el coneixement històric a generacions futures”.

Per part seva, el president del Cercle, José María Vicens, ha recalcat “la meravellosa coincidència” que ha provocat que tant TRACER com el CERCLE compleixin el seu 25 aniversari alhora. I finalment, ha desitjat a García”molta sort en el futur pròxim i espera poder celebrar junts el 50 aniversari de les dues entitats”.

Felipe González assegura que “no és el moment d’aplicar el 155”
Beneïts Pallassos