The Business Year s’associa al Cercle en la promoció del seu Special Report: Mallorca

La publicació econòmica promourà Mallorca com a destinació d’inversions i tractarà de perfilar nous sectors que permetin l’Illa dur a terme una transició de model de desenvolupament més sostenible. The Business Year – Special Report: Mallorca presentarà els principals sectors que ofereixen oportunitats tradicionals d’inversió i també les no tan tradicionals com el turisme de salut, l’esport, la producció local, la logística o el sector audiovisual. Sectors que poden resultar estratègics com la biomedicina, el turisme sanitari, l’atenció a la gent gran i projectes de digitalització econòmica.

 

L’informe comptarà amb les paraules directes d’un ampli ventall de líders empresarials locals a través d’entrevistes, així com amb informació estadística addicional i articles que abordaran els principals projectes i iniciatives a tenir en compte a l’hora de plantejar-se invertir a Mallorca


 

Aquest informe forma part dels plans de The Business Year d’ampliar la seva cobertura de l’economia espanyola i produir un major volum d’intel·ligència de mercat sobre les regions d’Espanya amb un major component exterior en les seves economies com és el cas de Mallorca.

Ioana Popa, Directora Regional de The Business Year i el president del Cercle, Josep Maria Vicens van subscriure l’acord.

The Business Year – Special Report: Mallorca es distribuirà tant nacionalment com internacional. Totes les entrevistes i continguts estaran a l’abast en les principals plataformes d’informació per a inversors: com ara, Bloomberg Terminal, Thomson Reuters Eikon, Dow Jones Factiva i FactSet.

Presentam el Semàfor o Índex Econòmic del CERCLE
Francesc Antich detalla els “Reptes i desafiaments de l’Autoritat Portuària de Balears”.