La Mano Lectora es porta la 2a edició dels Premis Innovació del Cercle

M2ISHERE es proclama vencedora de la segona edició dels premis innovació del Cercle d’Economia de Mallorca. Amb el seu projecte La Mano Lectora, orientat a nens invidents, pretén estimular la percepció háptica/tàctil dels invidents i afavorir l’aprenentatge del Braille mitjançant un conjunt de peces volumètriques impreses en 3D.

Marc Masmiquel, representant i soci de M2ISHERE ha rebut el premi de les mans del coordinador de la Comissió d’Innovació del Cercle, Joe Holles, i del fins a fa uns dies president de la nostra entitat Andreu Rotger. “És tot un honor que una organització com el Cercle d’Economia aposti per nostre projecti i ens de l’empenta necessària perquè La Mano Lectora pugui ser una realitat” ha afirmat Masmiquel.

Els premis innovació del Cercle d’aquest any estaven centrats a fomentar el suport de projectes d’innovació social i comptaven amb una aportació de 10.000 euros. A més de, un mentoring per part de la Comissió d’Innovació de l’entitat per aconseguir que el guanyador tingui una major protecció i seguretat.

Joe Holles per la seva banda va assegurar que el Cercle en els últims anys està apostant “fortament” pel sector de la innovació i la tecnologia “fomentant petits brots verds que poden fer de Mallorca una illa al capdavant de la innovació, compromesa amb les noves generacions d’emprenedors i preocupada pel benestar de la seva societat”.

La segona edició dels premis innovació del Cercle han comptat amb més de 15 participants que han presentat tot tipus de projectes que buscaven ser una solució a algun tipus de problemàtica social.

“Ànims a tots aquells que s’han quedat a la portes d’aconseguir el premi a seguir lluitant” ha afirmat l’ex president Andreu Rotger. “No importa quantes vegades caiguem, l’important és aixecar-se i seguir endavant, perquè si un creu en la seva idea no pot deixar que aquesta no es dugui a terme”.

Tant Rotger com Holles també van tenir paraules d’agraïment per als col·laboradors d’aquesta edició dels premis. “Gràcies a l’adreça d’Innovació i Recerca del Govern, l’àrea d’Innovació de la UIB, a la Fundació La Caixa, a l’empresa IOTLabs i a RIU Hotels perquè sense ells això no podria haver-se dut a terme”.

José María Vicens relleva a Andreu Rotger com a President del Cercle
El Cercle d’Economia es reuneix amb el Govern de les Illes Balears