La Sonrisa Médica aconsegueix alçar-se am la 3a edició dels premis del Cercle

Una eina en la qual els nens i nenes hospitalitzats podran gaudir d’una aventura única en la qual les seves decisions marcaran el camí.

La Sonrisa Médica s’ha proclamat, aquesta tarda a les 20 hores a l’Hotel Valparaiso de Palma, vencedora de la tercera edició dels premis innovació del Cercle d’Economia de Mallorca, gràcies al seu projecte de Vídeo Interactiu. Mitjançant aquesta nova eina els nens i nenes hospitalitzats podran gaudir d’una aventura única en la qual les seves decisions marcaran el camí a seguir i que podran repetir tantes vegades com vulguin.

Guillem Morlà, president de la Sonrisa Médica ha estat l’encarregat de recollir el premi de les mans del coordinador de la Comissió d’Innovació del Cercle, Joe Holles i del president del Cercle, José María Vicens. “Bucamos oferir als joves hospitalitzats una millora de la qualitat de vida. “Gràcies a les noves tecnologies el pacient explora nous aspectes de la seva vida i apodera la seva confiança” ha afirmat Morlà.

Els premis innovació del Cercle d’aquest any, igual que l’any passat, estaven centrats en fomentar el suport a projectes d’innovació social i comptaven amb una aportació de 6.000 euros. A més de, un mentoring per part de la Comissió d’Innovació per a aconseguir que el guanyador tingui una major protecció i seguretat.

Holles ha explicat que aquesta nova edició dels premis del Cercle ha comptat “amb més de 20 projectes participants” i que el nivell d’aquest any ha estat “altíssim”. És per això, que a més el *Cercle ha volgut oferir al projecte que ha quedat en segona posició l’opció de participar en la Comissió d’Innovació del Cercle i continuar el creixement del projecte de la mà dels socis d’aquesta comissió. “ Ohana, de Miguel Contestí és un gran projecte i molt interessant. Ens interessa incloure-ho dins de la nostra comissió i observar el seu desenvolupament”.

La tercera edició d’aquests premis ha demostrat que Mallorca contínua sent una illa que cada vegada aposta més per la innovació. “Estem observant brots verds que ens animen a ser optimistes i a continuar amb la nostra labor de foment de la innovació social, aquest anys hem augmentat en el nombre de participants i això ens omple d’orgull” ha assegurat Holles.

José María Vicens, per part seva, ha animat a la resta de participants a continuar lluitant pels seus somnis. “Caure és part del procés, hem d’aixecar-nos i continuar treballant”. És més per a fer patent aquest fet que l’èxit no arriba sempre a la primera ha utilitzat la figura de Francis Mojica. “Han hagut de passar 16 anys perquè el sistema CRISPR que va descobrir Francis Mojica fos enaltit, així que no us detingueu i continueu lluitant, esteu en un carrera que es guanya per constància i determinació”.

Tant Vicens com Holles també han tingut paraules d’agraïment per als col·laboradors d’aquesta edició dels premis. “Gràcies a la direcció d’Innovació i Recerca del Govern, l’àrea d’Innovació de la UIB, a la Fundació La Caixa, a l’empresa IOTLabs, a RIU Hoteles i a Isba; perquè sense ells això no podria haver-se dut a terme”.

Assemblea General de socis

A més del lliurament de premis, el Cercle també ha celebrat l’anual Assemblea General de Socis, a la qual han assistit més d’un centenar d’associats i en la qual s’ha pogut conèixer més de prop la valoració d’aquest passat curs.

Per descomptat, el president Vicens ha valorat molt positivament el creixement que el Cercle està tenint en els últims anys i la influència que està tenint en el teixit socioeconòmic de l’illa balear. “El Cercle és una entitat oberta que rep a tot aquell que es vulgui incorporar i que estigui compromès amb el creixement de la nostra comunitat”.

Vicens també ha volgut tancar l’assemblea fent esment al 25 aniversari del Cercle que se celebrarà el pròxim 23 de juliol al Castell de Bellver, que compta amb més de 300 convidats i al qual també assistiran grans personalitats de tot el teixit social i polítics de les Balears. “Ens espera una fi de curs replet d’emocions. La nostra entitat compleix 25 anys repleta de vida i activitat”.

Por 4.0? No ho tinguis, és la teva gran oportunitat
Nit del 25 Aniversari del Cercle d’Economia de Mallorca