Por 4.0? No ho tinguis, és la teva gran oportunitat

Silvia Leal ha donat les claus per a perdre la por a la quarta revolució industrial. Durant la xerrada que ha ofert aquesta tarda en el Palau de Congressos de la mà del Cercle d’Economia de Mallorca, Lleial ha explicat davant els més de 100 assistents els avantatges que pot aportar el món tecnològic al món empresarial i concretament a les pimes.

“Va arribar Internet, ho va canviar tot, i aviat succeirà de nou. Ens acostem a la quarta revolució industrial, un procés traumàtic en el curt termini que, en el mitjà i el llarg, acabarà valent la pena” ha afirmat Silvia Leal. No obstant això, segons la ponent també “cal estar alerta” perquè per a sortir reforçat després del seu impacte caldrà entendre les claus que expliquen l’èxit de la transformació digital en una companyia, “l’enginy, la passió i, per descomptat, la tecnologia” seran els principals puntals perquè puguem tenir un futur pròsper.

Silvia Leal és Doctora en Sociologia, divulgadora científica i experta internacional en noves tecnologies i el seu impacte. Ha sabut posicionar-se en els últims anys com una de les màximes expertes mundials en matèria de transformació digital, lideratge, cultura i futur de l’ocupació.

Apassionada per la tecnologia, ha estat seleccionada en el rànquing “Top 100 Dones”, com una de les expertes més influents d’Espanya, a més d’ocupar importants càrrecs d’influència en el món empresarial i acadèmic. Ha rebut nombrosos guardons i reconeixements, i col·labora amb diferents escoles de Negocis com el IE Business School on ha estat directora de Programes d’Innovació i Tecnologia.

Fent click en aquesta imatge podràs veure l’entrevista de Silvia Lleial en el programa Cinc dies d’IB3 Televisió

Francis Mojica explica el sistema CRISPR en el Cercle
La Sonrisa Médica aconsegueix alçar-se am la 3a edició dels premis del Cercle