Ovidio Andrés: A cop de crisi

El fins fa poc d’un mes CEO de Logitravel, Ovidio Andrés ha ofert una conferència a l’hotel Valparaiso de Palma, en la qual ha explicat la seva experiència al comandament d’una d’empreses turístiques més importants del món. “Les crisis han de servir-nos per créixer i fer-nos més fortes, són oportunitats” ha explicat Andrés davant el mig centenar de persones que es van donar cita ahir a la nit en el saló de l’hotel palmesà.

El fundador de Logitravel es mostra a dia d’avui com un empresari “en atur, però feliç” pel treball realitzat al llarg d’aquesta trajectòria com a màxim responsable de l’entitat turística. “*Logitravel va néixer com alguna cosa petit i en un vist i no vist s’havia convertit en una empresa amb un futur enorme, de vegades estàvem davant situacions de les quals no sabíem com actuar”.

Ovidio Andrés ha deixat els comandaments de l’empresa perquè segons ell “és necessari tenir nous punts de vista i fer les coses d’una altra manera”. Durant la xerrada ha expressat en nombroses ocasions la importància de tenir nous punts de vista perquè “aquests poden obrir-nos noves oportunitats de negoci”.

Per finalitzar va exposar davant els assistents les cinc greus crisis que ha travessat Logitravel al llarg de la seva història i cas a cas ha demostrat com a cada moment l’empresa va treure alguna cosa positiu. D’aquesta manera va voler demostrar la capacitat que tenen les crisis per treure el “costat més constructiu de les persones, de com als mals moments amb una reacció encertada som capaces d’aconseguir un efecte positiu”.

Illes per un Pacte critica l’actitud dels partits polítics
“En els últims deu anys l’Estat ha deixat d’invertir a les Illes 1.770 milions”