La transformació de les ciutats gràcies a la tecnologia

Rosa García, Presidenta de Siemens Espanya, ha ofert una conferència sobre la transformació que està produint l’era digital en alguns aspectes claus de les ciutats. A l’hotel Valparaiso, aquest dijous, ha informat davant més de mig centenar de persones el creixement que la nostra societat està experimentat gràcies als avanços en aquest sector.

Mobilitat, infraestructures, edificació o gestió de serveis són els principals punts on la tecnologia oferirà un major avanç i que la presidenta de Siemens Espanya va exposar per explicar el naixement de la nova Smart City.

Rosa acumula més de 25 anys d’experiència en sectors digitals. A l’octubre de 2011 va assumir la presidència a Espanya de Siemens. Des de Juny de 2016, és presidenta de la Cambra de comerç Alemanya per a Espanya. Ha rebut diversos guardons de prestigi com: directiu de l’Any (AED); premio Expansió & Empro al millor CEO en RR.HH i premi a la Dona Directiva (FEDEPE) i (ASEME). També ha estat consellera de les companyies Acerinox, BME i Bankinter.

Les estadístiques econòmiques no reflecteixen la realitat
Presentació de la II edició dels Premis Cercle d’Innovació