Presentació de la II edició dels Premis Cercle d’Innovació

El Cercle d’Economia de Mallorca ha presentat la segona edició dels premis innovació, que aquest any estaran centrats a fomentar el suport de projectes d’innovació social. Aquest premi a més aquest any ha sofert un altre canvi i és que el pot ha augmentat fins als 10.000 euros a la idea que resulti guanyadora.

Una convocatòria dirigida a la cerca de propostes i projectes destinats a afavorir la qualitat de vida de les persones, especialment persones amb discapacitat, gent gran i/o depenent. El termini de lliurament de propostes acaba el dia 1 de juliol i s’espera lliurar el premi el 19 del mateix mes.

Durant la presentació, Joe Holes, membre de la nostra comissió d’innovació del Cercle, ha explicat que, actualment, vivim en una època en la qual estan apareixent multitud d’oportunitats i que hem d’aprofitar-les per ajudar “a millorar la societat que ens envolta”.

A l’acte ha assistit el director d’Innovació  i Recerca del Govern, Josep Lluís Pons Hinojosa;
el vicerector d’Innovació de la UIB, Jordi  Llauris; el representant de la Fundació La Caixa, Marcos Ponsetí i la representant de IOTLabs, Jessica Alcalde.

La transformació de les ciutats gràcies a la tecnologia
Sopar-col·loqui amb Maria Frontera presidenta de FEHM