Gonzalo Boye presenta el seu llibre “…Y ahí lo dejo”

L’advocat i escriptor Gonzalo Boye, ha presentat aquesta tarda, en la llibreria Quars de Palma, el seu nou llibre “…Y ahí lo dejo”. Conegut públicament per ser l’advocat de Carles Puigdemont i d’altres fugits de la Justícia, com el raper mallorquí Valtònyc, Boyé ha escrit aquesta crònica que narra tot el procés judicial i extrajudicial, sobre el ‘procés’ català.

De la mà de Tomeu Cantallops, tresorer del Cercle d’Economia de Mallorca, Gonzalo Boye ha explicat davant els més de 100 persones presents en la coneguda llibreria aquesta nova obra que segons compten “està sent un èxit de vendes en tota Espanya”.

Boye durant la presentació ha analitzat els casos en els quals s’han vist embolicats els seus clients durant els últims anys en què es troben fora de les fronteres espanyoles. “És un treball molt dur, nosaltres defensem i defensarem els drets dels nostres clients en els tribunals europeus necessaris” ha explicat el lletrat.

Cal recordar que Gonzalo Boye és l’advocat que assessora els exdirigents catalans escapolits de la Justícia en les seves defensa internacional.

Preguntat per la seva previsió de cara a la sentència del ‘procés’, Boye ha explicat que des del seu punt de vista, aquesta sentència “serà molt severa” atès que segons el seu punt de vista “quan la política falla i la justícia es veu obligada actuar, sol fer-ho de manera contundent”. És precisament sobre la política on l’escriptor ha volgut remarcar el problema, “estem davant un assumpte que no s’ha pogut resoldre mitjançant el diàleg polític. Mai s’hauria d’haver arribat a aquest punt”.

Antón Costas “la desconfiança en els experts”
Reflexions de Juan José López Burniol