El Cercle es reuneix amb la Direcció General de Formació Professional

– “Ens interessa conèixer els cursos de formació professional que s’ofereixen en el nostre sistema educatiu” explica José María Vicens, president del Cercle d’Economia

La junta directiva del Cercle d’Economia de Mallorca s’ha reunit aquest migdia en l’IES Juníper Serra de Palma amb la directora general de Formació Professional, María Francisca Alorda; i amb la directora del centre, Joana Barceló, per a conèixer la situació actual de la formació professional que es duu a terme a les Balears. “Ens interessa conèixer els cursos d’aquest camp que s’ofereixen en el nostre sistema educatiu” ha explicat José María Vicens, president del Cercle.

Els membres de l’entitat socioeconòmica mallorquina han explicat les seves inquietuds davant les representants del Govern i han conegut també els seus punts de vista sobre aquest tema.

Encara reconeixent els encerts en aquest camp, des del Cercle s’aprecia que s’hauria de millorar alguns aspectes com són els idiomes i els estudis tecnològics i digitals”.

Després d’un menjar en la qual els 25 socis de la junta directiva han pogut conèixer de primera mà el gran treball que realitza el centro en la contínua millora de la formació professional i concretament en el d’hostaleria i turisme

Altre punt important que des de la junta s’ha remarcat, és la preocupació per l’alta taxa d’abandó escolar que existeix a Balears. “És important conscienciar a les nostres generacions més joves de la importància de no abandonar el sistema educatiu i de formar-se constantment per a obtenir una estabilitat laboral en el futur”.

La gran inestabilitat que genera el desordre internacional
José Ferrer ofereix una audició guiada sobre Wolfgang Amadeus Mozart