José Ferrer ofereix una audició guiada sobre Wolfgang Amadeus Mozart

– “Mozart va ser un prodigi d’aquests que només apareixen una vegada cada cert temps” ha assegurat Ferrer

José Ferrer ha ofert una audició guiada sobre la vida i l’obra del “gran compositor de la música clàssica” Wolfgang Amadeus Mozart, aquesta tarda en la fundació Sa Nostra, de Palma. “Mozart va ser un prodigi d’aquests que només apareixen una vegada cada cert temps” ha assegurat Ferrer.en la que ha estat la primera part de la conferència impartida pel gran coneixedor de la música del compositor de Salzburg, José Ferrer, s’ha pogut conèixer els primers anys de la història de Mozart, les seves primeres obres i el seu gran talent que “va arribar a sorprendre a mitjana Europa”.

Davant més de 100 persones Ferrer ha revelat facetes de Mozart acompanyat de la seva “increïble música” que han ajudat els assistents a percebre amb major facilitat la gran intel·ligència que posseïa el compositor austríac. “Va ser capaç de reescriure el Miserere sense tenir coneixement de la partitura original i a penes escoltant-la una sola vegada. Una obra que dura 12 minuts. Sense paraules”.

“En 35 anys Mozart va compondre 22 obres, Verdi en 88 només 28… Això ens demostra el gran talent que posseïa Mozart” ha afirmat Ferrer.

Aquesta és la sisena vegada que José Ferrer participa en una de les activitats que sol realitzar el Cercle d’Economia de Mallorca. Però el gran aficionat a la vida i l’obra de Wolfgang Amadeus Mozart tornarà el pròxim 8 de març per a acabar de donar a conèixer la resta de la vida del compositor amb la qual serà la seva setena aparició i el final de la conferència sobre la vida i l’obra de Mozart.

El Cercle es reuneix amb la Direcció General de Formació Professional
José Vicens “No hi ha coses urgents, sinó endarrerides”