Premis Cercle d'Economia de Mallorca

Arriba la sisena edició dels Premis Cercle a la Innovació

Els Premis Cercle afronten una nova edició apostant per la innovació. Així, es premiaran aquells projectes millora de les condicions de vida i salut de les persones o idees que contribueixin a la sostenibilitat mediambiental del nostre entorn.

Durant la presentació, que ha tingut lloc aquest matí en les instal·lacions de la Fundació Sa Nostra de Palma, el president del Cercle, Pep Vicens, va animar a participar a tots aquells que comparteixen la necessitat del reconeixement públic: “Perquè l’esperit no es quedi adormit i per a estimular el camí d’aquesta estimada terra”.

Vicens també va agrair a les entitats col·laboradores que acompanyen i fan possible l’organització dels Premis Cercle des del seu inici com ara: Isba, CaixaBank, UIB, Fundació Sa Nostra i a la Direcció General d’Innovació del GOIB, el titular del qual, Eduardo Zúñiga, ha destacat l’interès de promoure el talent balear i aconseguir retenir-lo.

Per part seva, la directora territorial de CaixaBank, María Cruz Rivera, i la Directora de la Fundació Sa Nostra, Lucía Martín, s’han mostrat interessades en què se sumeixen incentius per a desenvolupar aquest tipus d’iniciatives.

Els projectes podran presentar-se fins al 30 de juny i es coneixerà el guanyador al juliol durant el transcurs de l’Assemblea General del Cercle. El guanyador rebrà 6.000 euros de premi.

Més informació i bases: https://cerclemallorca.es/premios-cercle/

Sara de la Rica analitza en el Cercle els factors del creixement de la desigualtat
Indicis de desacceleració en la darrera actualització de l’Índex econòmic