Presentació dels Premis Cercle d’Economia de Mallorca 2021

Els Premis Cercle arriben al seu cinquè any de vida amb la ferma aposta d’incentivar propostes i projectes d’innovació social i de sostenibilitat mediambiental. Així ho ha explicat el president del Cercle, Josep Maria Vicens a la roda de premsa oferida a les instal•lacions de la Fundació Sa Nostra de Palma.

 

En una època tan convulsa com la viscuda amb la crisi sanitària derivada de la pandèmia de la COVID-19, els Premis Cercle es consoliden amb l’objectiu de continuar animant els emprenedors a crear


Per això, es premiaran idees per a la millora de les condicions de vida i salut de les persones -especialment persones amb discapacitat, gent gran i/o depenendent- i idees que contribueixin a la conservació del medi ambient.

Enguany, el projecte guanyador obtindrà, entre d’altres beneficis, un premi en metàl·lic de 7.000 €. El termini per presentar les candidatures romandrà obert fins al 28 de juny de 2021.

A l’acte de presentació hi ha participat també el director de banca institucional de Caixabank a les Illes Balears, Marc Ponseti.

Més informació

Conferència de Felipe Romera: “Els ecosistemes d’innovació com a clau del desenvolupament regional”
L’Escola Universitària ADEMA s’uneix com a soci col·laborador per l’impuls de la innovació i transformació en l’educació sanitària