Pensant en Circular al Robinson Cala Serena

El Cercle ha inaugurat una sèrie d’esdeveniments dirigits a aconseguir la sostenibilitat desitjada per a impulsar un model de negoci adaptat a les necessitats i objectius que el mercat requereix actualment.

La primera trobada, impulsada per la Comissió de Turisme Responsable del Cercle, amb la seva presidenta Uta Werner al capdavant, s’ha centrat en unes jornades de treball en les quals s’han dut a terme xerrades sobre el pensament circular aplicat al turisme.

En el marc de l’Hotel Robinson de Cala Serena, exemple de les citades pràctiques, el conseller Andreu Serra, Conseller de Transició, Turisme i Esports i president de la Fundació Mallorca Turisme ha explicat -entre altres dades- els passos per a obtenir la certificació de sostenibilitat i va avançar que es pretén aconseguir “no sols sostenibilitat mediambiental sinó també social”.

Un altre dels participants, Antoni Riera de la Fundació Impulsa, va afirmar que: “Introduir l’economia circular en l’estratègia corporativa aportarà més valor no sols a la companyia sinó també als seus stakeholders i també als treballadors”.

Per part seva, Manuel Clar, fundador de Planeting Consultoria i ponent, va mostrar l’aplicació pràctica i va donar solucions per a aconseguir l’estalvi i l’eficiència.

Cal apuntar que, per primera vegada en un esdeveniment d’aquestes característiques a l’Illa, es va posar a la disposició dels assistents vehicles 100% elèctrics per als desplaçaments des de Palma al lloc de la trobada.

Durant les jornades els assistents han pogut visitar les instal·lacions de l’Hotel Robinson, referent en aquestes qüestions, com la sala de biomassa, la dessaladora i la resta de dependències que destaquen per la implementació referent de pràctiques sostenibles.


 

Més informació sobre les trobades “Pensant en Circular”

L’empresa mallorquina Intec Ciberseguretat, nova sòcia col·laboradora
Augmenta l’economia de les Illes Balears però a un ritme menys intens cada vegada.