Nuccio Ordine, qui va visitar el Cercle enguany, guanyador del Princesa d’Astúries de Comunicació.

El filòsof italià Nuccio Ordine, qui va visitar el Cercle el febrer passat en col·laboració amb el Club Última Hora i va oferir la conferència “Quina escola i quina universitat volem per a construir un món millor?”, ha estat guardonat amb el Premi Princesa d’Astúries de Comunicació i Humanitats 2023.

Així va ser anunciat pel jurat, compost per diverses personalitats, dijous passat després de deliberar entre les quaranta-cinc candidatures aspirants.

Ordine serà convidat a recollir el premi durant en transcurs de la 43na edició dels Premis Princesa d’Astúries que se celebrarà en la capital del Principat d’Astúries el mes d’octubre en una solemne cerimònia presidida pels Reis d’Espanya  acompanyats per Les seves Alteses Reials la Princesa d’Astúries i la Infanta donya Sofía.

El guardó està dotat amb una escultura de Joan Miró, un diploma acreditatiu, una insígnia i la quantitat de cinquanta mil euros.

Més per Mallorca tanca el tradicional cicle de debats electorals del Cercle: “I Ara… la Política”
El debat informat sobre les noves tecnologies i la Intel·ligència Artificial obr el cicle de projeccions cinematogràfiques del Cercle