Més per Mallorca tanca el tradicional cicle de debats electorals del Cercle: “I Ara… la Política”

Els candidats de Més per Mallorca a la Comunitat Autònoma, Ferran Rosa (número tres de la llista), al Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, i Neus Truyol a l’Ajuntament de Palma, han participat en el cicle de debats que el Cercle organitza cada fi de legislatura amb motiu de la pròxima convocatòria de les eleccions autonòmiques.

La trobada, moderada pel periodista Joan Riera, ha servit per a conèixer els temes prioritaris per a la formació política com ara el creixement poblacional, el canvi climàtic, l’accés a l’habitatge i als serveis públics i socials.

Els candidats han presentat i defensat les seves propostes del programa electoral. Entre altres iniciatives, aposten per combatre la pressió internacional en el mercat inmobiliari limitant l’adquisició d’habitatges pels no residents i enfortir àmbits alternatius i estratègics de desenvolupament econòmic i industrial que generin llocs de treball.

El cicle «I Ara la Política», que ha arribat a la seva fi amb l’última de les formacions aspirants a governar, ha comptat amb la presència de totes les candidatures a l’Illa de Mallorca dels partits amb representació parlamentària que concorreran a les eleccions autonòmiques de 2023.

Continua el cicle “I Ara… la Política amb els candidats per Mallorca de VOX Balears
Nuccio Ordine, qui va visitar el Cercle enguany, guanyador del Princesa d’Astúries de Comunicació.