Miguel Ángel Paniagua se sotmet a les preguntes dels socis del Cercle

Miguel Ángel Paniagua ha participat aquest matí en un berenar-col·loqui amb els socis del Cercle d’Economia de Mallorca. L’expert economista ha explicat als nostres associats els diferents moments que ha travessat Espanya durant la crisi econòmica i el treball del Partit Popular per impulsar l’economia espanyola i “sortir del sot”.

El portaveu de la Comissió de Recerca sobre la crisi financera d’Espanya i el programa d’assistència financera ha advertit als assistents dels greus problemes que es pot enfrontar Espanya de no complir a “rigurosament” els requisits que s’imposen des de la Unió Europea. “Sánchez no pot cometre l’error de proposar uns pressupostos populistes i inassolibles” ha afirmat Paniagua.

La vida política del diputat del PP sempre ha estat molt relacionada amb l’activitat econòmica. Ha exercit les funcions al llarg de la seva vida política, de portaveu adjunt de Foment, secretari primer de la Comissió de Pressupostos, vocal de la Comissió de Seguiment i Avaluació dels Acords del Pacte de Toledo, vocal de la Comissió de Polítiques Integrals per a la Discapacitat i adscrit a la Comissió d’Economia i Empresa.

Una de les grans preocupacions dels socis present en l’esdeveniment va ser la situació actual del REB i la situació de Balears en el sistema de finançament espanyol. Paniagua s’ha mostrat interessat per aquestes situacions i ha revelat que no entenia molt bé per què el REB encara no s’havia presentat. “Amb Montoro ja estava pràcticament fet, no entenc aquest retard” ha afirmat Paniagua

Valoració i recomanació de Miguel Ángel Paniagua

Repte de Miguel Ángel Paniagua al seu company Guillermo Mariscal. S’atrevirà a passar per les conferència del cercle i sotmetre’s a la preguntes dels nostres socis?

Encarna Piñero comparteix un Sopar-Col·loqui amb els nostres socis
Illes per un Pacte critica l’actitud dels partits polítics