Continua el cicle “I Ara… la Política amb els candidats per Mallorca de VOX Balears

Els candidats de VOX Balears a la Comunitat Autònoma, Jorge Campos, al Consell de Mallorca, Pedro Bestard, i a l’Ajuntament de Palma, Fulgencio Coll, han participat en el cicle de debats que el Cercle organitza cada fi de legislatura amb motiu de la pròxima convocatòria de les eleccions autonòmiques.

La trobada, moderada pel periodista Joan Riera, ha servit per conèixer els temes prioritaris per a la formació política com ara un desenvolupament sostenible sense el sacrifici de la indústria i allunyats del dictat de l’anomenada Agenda 2030 i les polítiques d’esquerres.

Els candidats han presentat i defensat les seves propostes del programa electoral. Entre altres iniciatives, aposten per “retornar competències a l’Estat Central, rebaixar els impostos de manera radical i augmentar els preus del sector turístic per a oferir un turisme de qualitat”.

El cicle «I Ara la Política» compta amb la presència de totes les candidatures a l’Illa de Mallorca dels partits amb representació parlamentària que concorreran a les eleccions de 2023.

Els candidats del Partit Socialista en l’equador del cicle de debats “I Ara… la Política”
Més per Mallorca tanca el tradicional cicle de debats electorals del Cercle: “I Ara… la Política”