Les futures polítiques de ciència, innovació, tecnologia i emprenedoria.

Les futures polítiques de ciència, innovació, tecnologia i emprenedoria i el seu impacte en el desenvolupament econòmic, social i mediambiental de les Illes Balears.

Reunions de la Comissió de CTI del Cercle amb els diferents grups polítics, amb la finalitat de poder fer una certa avaluació homogènia i independent dels diferents plantejaments i fer-los reflexionar sobre aspectes, pot ser no prevists, en la futura acció política.

 

La ciència, la tecnologia i la innovació com a columna transversal del desenvolupament econòmic, social i mediambiental del futur de les Illes Balears.


Conscients d’aquesta evidència el, Cercle d’Economia de Mallorca igual que ha fet amb altres temes rellevants (finançament autonòmic, règim fiscal, estratègia COVID, els fons europeus,…) ha desenvolupat un grup de Treball i reflexió per tal d’analitzar el nostre actual escenari, sensibilitzar a la societat sobre la importància del desenvolupament de la CTI i proposar algunes consideracions que ajudin a abordar una ESTRATÈGIA BALEAR DE CTI.

 

La Jornada II, “Pensant en Circular”, se centra en la reducció dels residus
Podem protagonitza el segon debat de: “I Ara… la Política”.