La Jornada II, “Pensant en Circular”, se centra en la reducció dels residus

La segona jornada sobre economia circular proposta per la comissió de Turisme Responsable del Cercle s’ha basat en la importància de la reducció de residus en una economia circular.

En aquesta ocasió, ha estat l’hotel St Regis Mardavall el marc i n’exemple de les pràctiques orientades a mostrar un consum més sostenible per aconseguir dinàmiques circulars de reducció i eliminació de residus.

La presidenta de la comissió, Uta Werner, qui ha introduït l’acte, ha destacat que, segons un informe de la conselleria de Medi Ambient i Territori, es generen 472 quilos de residus per cápita en l’arxipèlag balear i que, aproximadament, el 86% dels residus municipals provenen d’activitats comercials dels hotels.

Els participants i assistents han pogut visitar les instal·lacions de l’hotel i comprovar in situ els processos de gestió de residus, de l’aigua o com prescindir dels combustibles fòssils.

En la jornada han intervingut també, Francisco Vila, CEO de Arabella Hospitality España; Rafa Guinea, President de TIRME; Tomeu Guiscafré, Director de IOT en Wireless DNA i Francisco Balcázar, Director de Sostenibilitat Operativa en Arabella Hospitality España.

Més informació en el nostre web i en el diari Última Hora.

L’expresident del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, analitza en el Cercle la situació geopolítica
Les futures polítiques de ciència, innovació, tecnologia i emprenedoria.