Podem protagonitza el segon debat de: “I Ara… la Política”.

Els candidats de PODEM a les diferents institucions de Mallorca: a la Comunitat Autònoma, Antònia Jover, al Consell de Mallorca, Iván Sevillano i a l’Ajuntament de Palma, Lucía Muñoz, han participat en el cicle de debats que el Cercle organitza cada fi de legislatura amb motiu de la pròxima convocatòria de les eleccions autonòmiques.

La trobada, moderada pel periodista Joan Riera, ha posat sobre la taula els temes prioritaris per a la formació política després de la seva participació en el Govern balear, com ara, la mobilitat, l’habitatge, la massificació turística o el creixement econòmic d’altres sectors.

Els candidats han defensat la seva gestió i, entre d’altres propostes, l’avançament cap a una economia basada en un turisme més familiar, la consolidació d’un model de mobilitat sostenible i tractar de trobar la solució per frenar l’especulació en l’habitatge .

Durant els mesos següents, el cicle «I Ara la Política» comptarà amb la presència de totes les candidatures a l’illa de Mallorca dels partits amb representació parlamentària i amb aquest calendari.

Les futures polítiques de ciència, innovació, tecnologia i emprenedoria.
Ciudadanos Baleares participa en el tercer debat del cicle “I Ara la Política”