El Cercle d’Economia es reuneix amb el Govern de les Illes Balears

Balears no tanca per vacances, el Cercle tampoc
  • La nova junta directiva del Cercle d’Economia de Mallorca, presidida per José María Vicens ha mantingut una reunió amb la presidenta del Govern, Francina Armengol; i la consellera d’Hisenda, Catalina Cladera.

La nova junta directiva del Cercle d’Economia de Mallorca, presidida per José María Vicens ha mantingut, avui, una reunió amb la presidenta del Govern, Francina Armengol; i la consellera d’Hisenda, Catalina Cladera, en la capella del *Consolat de la Mar per tractar les noves idees i projectes que la institució sense ànim de lucre pretén dur a terme durant aquest nou mandat.

En un ambient de treball cordial i positiu els membres del Cercle han compartit, durant més d’una hora, idees i projectes amb els membres de l’executiu Balear. “Balears no tanca per vacances, el Cercle tampoc” ha comentat Vicens.

“Treballem dia a dia per fer front a necessitats insulars encara sense resoldre. L’anàlisi Repensar Balears i els indicadors del Cercle ens assenyalen que hem de millorar. Volem ajudar a convertir bones idees, en bones solucions que aportin valor i benestar” afirma el màxim representant del Cercle.

La presidenta del Govern per la seva banda s’ha compromès a “seguir lluitant per aconseguir de la mà del Cercle els millors beneficis socials i econòmics per a la nostra comunitat” mentre que Cladera ha afirmat que gràcies a la labor del Cercle “el REB, és a dia d’avui, un objectiu que en breus es farà realitat”.

D’altra banda, els directius del Cercle han tingut l’oportunitat d’exposar la seva preocupació pel nou sistema de finançament, el “anhelat” Règim Especial Balear, les inversions; i els fons europeus que rep la nostra comunitat. No obstant això, han posat l’accent en la necessitat de “ser eficients amb els recursos i establir mètodes d’avaluació per al seu correcte ús”.

Aquesta reunió de treball ha servit per compartir objectius i contrastar idees “Les illes són fràgils i vulnerables. Ens enfrontem a desafiaments generals i a problemes locals, però el compromís amb la societat i amb l’entorn està en l’ADN del Cerlce” ha manifestat Tomeu Cantallops, Tresorer i responsable de relacions institucionals.

El Cercle, fidel al seu model col·laboratiu i filosofia transversal, ha començat d’aquesta forma una ronda de contactes amb els principals agents públics i privats de la nostra societat per així establir “punts d’interès comú que beneficiïn al conjunt de la massa social balear i que siguin respectats per tots, amb la finalitat d’aconseguir un major creixement de la nostra comunitat” ha assegurat Vicens.

La Mano Lectora es porta la 2a edició dels Premis Innovació del Cercle
Cristina Aranda: “la IA està en el 80% dels negocis”