La junta del Cercle es reuneix amb la presidenta del Consell de Mallorca

La junta directiva del Cercle d’Economia de Mallorca aborda els diferents temes d’actualitat i que afecten el Consell

La junta directiva del Cercle d’Economia de Mallorca s’ha reunit aquesta tarda amb la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera; i amb la consellera de Presidència, Maria Teresa Suárez Genovard; per a tractar els diferents temes d’actualitat que afecten l’illa i sobre els que el Consell té competències.

Aquesta reunió és la primera presa de contacte que el Cercle té amb el Consell de Mallorca. Des que els càrrecs públics prenguessin possessió, dels seus departaments, encara no havien pogut presentar-se. “Cadascun dels membres de la junta ha pogut exposar les seves diferents reflexions i els principals dubtes” ha explicat Josep Maria Vicens, president del Cercle, al final de la trobada.

Un dels principals aspectes a tractar, ha estat l’estat actual de la Ruta Ramón Llull. Des del Cercle s’ha expressat la seva preocupació “per la tardança a posar en marxa un ruta de gran interès cultural per a Mallorca”. Cal recalcar que està iniciativa es va posar en marxa en 2015 i que involucra a diferents països de la Unió Europea. Cladera, per part seva, ha manifestat la seva intenció de dur-la a terme “al més aviat possible”.

Reforma estructural i digitalització del Consell, mobilitat, transició energètica, energies renovables, finançament, educació, residus, urbanisme, turisme o habitatge han estat uns altres dels temes que s’han posat damunt de la taula aquesta tarda a la sala de reunions del Consell Insular.

Després de la finalització d’aquesta primera trobada, els socis del Cercle han tendit la mà a la presidenta per a oferir-li la seva ajuda davant qualsevol iniciativa que vagi destinada a millorar el benestar de la societat balear.

“No podem deixar en mans de les corporacions l’ètica de les màquines”
E|motion group s’uneix al Cercle com a nou soci col·laborador