L’expresident del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, analitza en el Cercle la situació geopolítica

L’expresident del Govern estatal, José Luis Rodríguez Zapatero, va visitar el Cercle per a oferir una conferència sobre la situació geopolítica actual i les claus de la seva etapa al capdavant de l’Executiu central.

Rodríguez Zapatero ha apel·lat a la seva passió pel coneixement i la ciència per posar els fonaments de les decisions més importants que han de dur a terme els mandataris. Zapatero també ha parlat de generositat i humilitat com a valors que formen part de la millor actitud que es pot tenir per governar.

Zapatero ha fet un repàs pel context que li va tocar viure i va compartir amb els assistents anècdotes de la seva època com a president.

L’expresident del govern també ha destacat que Espanya és un dels països amb millors condicions per a viure i majors expectatives de qualitat humana.

L’acte, que ha reunit la plana major dels representants públics del Partit Socialista de les Illes, com la presidenta del Govern, Francina Armengol i sengles consellers del seu equip, el president del Parlament balear, Vicenç Thomàs, la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera i el batle de Palma, José Hila, ha estat l’avantsala del tradicional dinar col·loqui amb els socis del Cercle, qui han pogut traslladar a l’expresident Zapatero preguntes sobre tota mena de temes.

Més informació en el diaris Última Hora i Diario de Mallorca.

Donam la benvinguda al soci col·laborador Grup Mimara
La Jornada II, “Pensant en Circular”, se centra en la reducció dels residus