José María Vicens és reelegit com a president del Cercle d’Economia de Mallorca

Vicens consolida el seu mandat de la ma de la nova Junta Directiva en un any marcat per la crisi sanitària que ha commogut al món.

El Cercle d’Economia de Mallorca ha reelegit per unanimitat a José María Vicens com a president de l’entitat, durant l’Assemblea General anual d’estiu que ha tingut lloc aquesta tarda en les instal·lacions de Ca Tàpera. S’obre així un nou període de dos anys en què el Cercle continuarà complint amb la seva missió de millora i impuls de la societat Balear i com a fòrum obert de pensament i debat.

El Cercle, fidel al compromís reflectit en els seus estatuts de constitució, ha mantingut la seva implicació -fins i tot durant els pitjors mesos de la pandèmia- publicant diàriament informes tècnics sobre l’evolució del COVID-19 i participant en reunions presencials o mitjançant videoconferència amb les institucions de govern i els agents de la societat civil. A més de participar durant el passat 25 de juny, en la visita que van realitzar els Reis a les Illes i on van ser rebuts en Audiència per a tractar els temes més apressants de les illes.

En paraules del president José María Vicens, Doctor en Medicina, especialista en Medicina Interna, expert en Direcció i Administració Sanitària i planificació estratègica. “Vénen temps molt difícils i plens d’incerteses en gairebé tots els paràmetres d’aquesta crisi global, sanitària, econòmica i social. Les persones, els ciutadans de Balears, han viscut o estan vivint, amb por, sofriments i perplexitat una experiència única. Amb aquest panorama, el Cercle d’Economia de Mallorca fidel a la seva missió, en aquests moments renova el seu compromís fundacional de col·laborar activament amb els agents públics i privats per a la recuperació del benestar”.

Vicens continuarà al capdavant del Cercle amb una Junta Directiva que per primera vegada en la història del Cercle renova els seus vint-i-cinc membres per a donar veu a representants de diversos àmbits i sectors professionals. Vicens  ha agraït aquesta confiança i ha destacat a més que en temps “de tempesta estem tots més tranquils amb una tripulació experimentada i compromesa, entenent per compromís, complir quan les circumstàncies es posen adverses”.

La renovada Junta Directiva està composta per:

President: José María Vicens Gómez

Vicepresidenta: Elena Medina Miquel

Vicepresident: Luis Quetglas Alonso

Vicepresident: Bartomeu LLinás Ferrà

Tresorer i relacions institucionals: Bartomeu Cantallops Pons

Secretari: Javier Blas

Vocals:

José María Bauzá de Mirabó Darder
Bernat Bonnin Pons-Estel
Isabel del Pino Schmid
Alejandro Forcades Pons
José Forteza-Rey Borralleras
Guillermo García Moliz
Federico Gili Juan
Joe Holles
Antoni Horrach Moyá
Pere Nicolau Bover
Bartolomé Olivares Baena
Isabel Pellicer Esteve
Luis Francisco Piña Sáiz
Jaume Ribas Carbona
Carlos Rullán Vaquer
Carmen Valdueza Capó
Virginia María Verger Casasnovas
Vicente Rotger Rebassa
Uta Werner

El Cercle d’Economia de Mallorca, que l’any passat va celebrar el seu vint-i-cinquè aniversari, ha comptat amb la presència de nombrosos erudits de tot l’espectre social i polític. Entre altres, han visitat el Cercle en l’últim any: Josep Piqué, Carme Riera, Petros Markaris, Felipe González, José Ignacio Latorre, Alicia Asín, Francis Mojica o Soledad Gallego.

Diabenur s’emporta la 4a edició dels premis del Cercle
Conferència de José Mañas: “Innovació Circular”