Joan Huguet presenta en el Cercle els seus “textos per a la concòrdia”

“La memòria que incomoda” és el títol escollit per Joan Huguet per a nomenar el seu últim llibre: un compendi dels articles publicats en Diari Menorca durant els tres últims anys en què analitza la situació política actual.

L’experiència vital i al capdavant de nombrosos càrrecs públics d’Huguet, s’ha plasmat en aquesta col·lecció d’articles d’opinió en el qual mostra sense ambages les seves idees sobre el període de la Transició i la seva evolució fins a arribar als nostres dies, el políticament correcte i els valors ètics, el desenvolupament de la democràcia i la importància de la memòria. Joan Huguet ha estat senador, diputat i president del Parlament dels Illes balears, vicepresident del Govern autonòmic, conseller insular i president del Consell de Menorca.

El doctor en Història, Miquel Deyá, que s’ha ocupat de realitzar el pròleg de “La memòria que incomoda” i el doctor en Dret, Arturo Cadenas, que s’ha encarregat de l’epíleg, han acompanyat a Huguet en la presentació de l’obra i han explicat la seva visió sobre tot allò descrit en “La memòria que incomoda”.

Un centenar de persones es van reunir a l’Hotel Valparaíso de Palma per a assistir a la presentació i escoltar els ponents.

Creixement lent de l’economia balear en l’actualització del mes d’octubre
L’enginyer i empresari hongkonés Edmond Yue, membre de la Junta Directiva de la HKGCC, Hong Kong General Chamber of Commerce visita el Cercle