L’enginyer i empresari hongkonés Edmond Yue, membre de la Junta Directiva de la HKGCC, Hong Kong General Chamber of Commerce visita el Cercle

El Cercle d’Economia de Mallorca ha rebut la visita de l’enginyer i empresari hongkonés Edmond Yue, membre de la Junta Directiva de la HKGCC, Hong Kong General Chamber of Commerce (La Cambra General de Comerç de Hong Kong), l’organització empresarial més antiga i una de les més grans d’aquesta antiga colònia britànica. Va ser fundada en 1861 i compta amb més de 4.000 membres corporatius, que en el seu conjunt empren entorn d’un terç de la força laboral d’Hong Kong. La cambra exerceix un paper vital en la promoció i defensa dels interessos de la comunitat empresarial d’aquesta regió administrativa especial de la Xina.

La visita ha inclòs un berenar de treball a l’hotel Valparaíso, gran exponent de la inversió xinesa a les nostres illes i una visita guiada a la Catedral que ha deixat impressionat a l’empresari hongkonés. La trobada ha vingut propiciat per un mallorquí establert a Hong Kong, Alfonso Ballesteros que a part de ser president del Comitè d’Europa d’aquesta Cambra hongkonesa, es dona la circumstància que també és membre del Cercle i participa activament en la Comissió de Ciència, Tecnologia i Innovació que busca donar un major impuls a l’ecosistema tecnològic de les illes.

La visita ha servit per a estrènyer llaços entre les dues organitzacions i constatar nombroses oportunitats de col·laboració de cara a futur, incloent la possibilitat d’organitzar trobades .

Joan Huguet presenta en el Cercle els seus “textos per a la concòrdia”
El vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda del Govern, Antoni Costa, s’ha reunit amb membres de la Junta Directiva del Cercle