Homenatge del Cercle a l’escriptor Cristòfol Serra

Un curtmetratge titulat “Un solitari ball amb la por” amb escenes de la seva vida i testimonis dels seus afins. Així s’ha volgut homenatjar la memòria de Cristòfol Serra (1922-2012), l’escriptor palmesà autor d’obres com a “Pèndul”, “Viatge a Cotiledonia” o “La solitud essencial”.

La projecció del documental sobre la seva vida, que ha tengut lloc al cinema Rívoli de Palma, ha comptat amb la directora de la pel·lícula, Marga Melià, i amb un nodrit grup d’amics íntims de Serra que varen tractar de recordar passatges de la seva vida i la seva obra.

Després de la projecció, s’ha iniciat un col·loqui en el qual han participat tant la directora com els escriptors, Rosa Planas, José Carlos Llop, Carlos Garrido i Quico Maura qui ha dirigit la sessió.

Si més no, sobre la vida de Serra han abundat les anècdotes que li caracteritzen i defineixen, tothom ha posat l’accent en la qualitat artística i humana de l’autor, capaç de reunir el seu voltant a artistes de diferents disciplines i compartir amb ells la seva imaginació i el seu enginy.

La revisió del reglament de minimis, una oportunitat per avançar en la compensació dels efectes de la insularitat
El vicepresident del Govern analitza en el Cercle les novetats fiscals