Presentacion del Torneo ATP Mallorca Championships

El nostre col·laborador E|Motion Group presenta l’ATP Mallorca Championships de Tennis amb seu a Mallorca

La primera edició de l’ATP Mallorca Championships es disputarà del 19 al 26 de juny en les pistes del Mallorca Lawn Tennis & Country Club en Santa Ponça.

L’esdeveniment esportiu de tennis masculí sobre gespa serà el primer d’aquestes característiques que es dugui a terme a Mallorca amb la seguretat sanitària requerida i després de l’obligada cancel·lació de l’any passat a causa de la pandèmia del COVID19.

Toni Nadal, director del torneig ha anunciat la participació de Nick Kyrgios de qui ha destacat que, a més de bon esportista, “actualment, és el tennista més seguit pels joves”. També intervindran Feliciano López i Fernando Verdasco, entre d’altres, i a l’espera de confirmar la desitjable participació del mallorquí Jaume Munar.


Nick Kyrgios ha traslladat als assistents un missatge enregistrat mitjançant el qual ha expressant el seu interès per viatjar a l’Illa.


 

Nadal ha afegit que “la qualitat de les instal·lacions esportives -compten amb una pista similar a la de Winbledon-, el clima de Mallorca i el tracte que es dispensa als visitants són algunes de les característiques més valorades pels jugadors”, el que fa que aquest tipus d’esdeveniments també contribueixen com a reclam turístic.

Edwin Weindorfer, CEO del nostre col·laborador E Motion, ha explicat els detalls tècnics del torneig que serà el primer que es realitzi a Mallorca des de 2002 i també el primer sobre gespa i amb sessions nocturnes.

A l’acte de presentació de l’ATP Mallorca Championships que va tenir lloc als jardins de La Misericòrdia no han faltat les autoritats. Tant la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, com l’alcalde de Calvià, Alfonso Rodríguez i el director de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), Francesc Mateu han coincidit en la importància de promoure l’esport.

Nota de prensa

“Converses amb:” Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears
Celebració de Sant Jordi 2021 amb una Lectura Poètica