El Cercle s’uneix al Smart Island World Congress

El Cercle participarà en el Smart Island WorldCongress

El Cercle d’Economia de Mallorca participarà en la segona edició del Smart Island Worls Congress(SIWC) que tindrà lloc en Magaluf els propers 23 i 24 d’abril. Es tracta d’un simposi internacional en el qual representants d’illes de tot el món debaten sobre temes de sostenibilitat mediambiental, noves tecnologies i connectivitat.

La comissió d’Innovació del Cercle ha decidit acceptar la invitació i serà l’encarregada d’organitzar un Workshop que tractarà sobre algunes de les conclusions que es van exposar en la plataforma de Repensar Balears. A més també serà un dels participants d’una Hackathon.

En la primera edició del Smart Island WorldCongress van participar més d’un miler de persones i s’espera que aquest any se superin aquestes xifres. Va haver-hi més de 70 illes de tot el món i es van tractar temes com el desenvolupament i innovació en urbanitat i societat, el canvi climàtic i les dificultats de connexió en territoris que tenen la singularitat de ser illes.

Apunta’t a la pàgina oficial del Smart Island WorldCongress. No t’ho perdis. Entrada gratuïta per als socis del Cercle (valorada en 450€). Per aconseguir-la posar-se en contacte amb administració.

Reunió de la Comissió d’Innovació
Incloure a Europa en la reforma de la Constitució