El Cercle d’Economia de Mallorca signa un acord de col·laboració amb el CES

“Prosseguim la nostra conversió cap a una eina de cooperació activa amb la societat mallorquina” ha afirmat José María Vicens, president del Cercle

José María Vicens, president del Cercle d’Economia de Mallorca; i Carles Manera, president del Consell Econòmic i Social (CES), han signat un acord de col·laboració entre les dues entitats per treballar conjuntament en futurs temes de matèria econòmica. Després de la reunió que han mantingut els dos representants aquest migdia, en les oficines del Cercle, Vicens ha expressat la seva satisfacció per la signatura d’aquest conveni. “Aquest text és una mostra més que, en el Cercle, continuem amb la línia del pla estratègic de comunicació que es va crear durant el mandat d’Andreu Rotger. Prosseguim la nostra conversió cap a una eina de cooperació activa amb la societat mallorquina”.

El document de col·laboració estableix que, a partir d’ara, el Cercle mantindrà una relació “més estreta” amb el CES, oferint la seva opinió en “les diferents activitats de participació, assessorament, estudis, recerca i divulgació en matèria econòmica” que des del Consell Económic i Social s’impulsin. “És important que estiguem en comunicació contínua amb els diferents organismes socioeconòmics que es troben a les nostres illes” ha afirmat Manera.

Com a resultat d’aquesta reunió tant el Cercle d’Economia de Mallorca com el CES s’han compromès a intercanviar “informació, dades i publicacions”; a realitzar “estudis de recerca conjunts d’àmbit econòmic” i a editar “publicacions conjuntes; a celebrar i organitzar seminaris, conferències i jornades”. A més de “possibles noves idees de col·laboració que se’ns vagin ocorrent i que no estiguin previstes en aquest text” ha explicat José María Vicens.

José M. González-Páramo: Solucions enfront de la ralentització del turisme a Balears
“El Silicon Valley de la Xina: oportunitats i reptes”