El Cercle col·labora en el 1er Fòrum Illeslex Advocats

El bufet d’advocats Illeslex ha celebrat aquest migdia el seu ‘I Fòrum Illeslex Advocats’ amb la col·laboració del Cercle d’Economia a l’Hotel Valparaiso de Palma. Sota el títol “Horitzó 2025: Cap a un nou model turístic? els experts economistes Antoni Riera i Luís del Olmo Piñero van oferir als assistents una visió àmplia de l’economia Balear i Espanyola. Començant pels pilars que sustenten aquesta comunitat i avançant feia quins seran les característiques econòmiques més importants d’aquestes illes en el futur.

El catedràtic en Economia Aplicada i director Tècnic de la Fundació Impulsa Balears, Antoni Riera, ha estat un dels protagonistes de la jornada en introduir dades “molt dures” que demostren que els ciutadans de Balears en els últims 18 anys han perdut poder econòmic situant-se per darrere de la mitjana europea i gairebé per sota de la nacional”.

Riera de nou ha demostrat perquè és un dels economistes més importants de la comunitat illenca assegurant que Balears “només realitza polítiques de denominador, oblidant-se del numerador, quan és precisament el numerador el que ens pot retornar el benestar d’anys anteriors a la crisi”.

La jornada va comptar amb més de mig centenar d’assistents entre convidats pel bufet mallorquí i convidats per la nostra institució. Des del Cercle volem transmetre nostra més sincera enhorabona a la família de Illeslex i desitjar-li un feliç XV aniversari.

“En els últims deu anys l’Estat ha deixat d’invertir a les Illes 1.770 milions”
Els Cercles d’Economia de Menorca i Mallorca es reuneixen per parlar sobre el REIB