El Bufet Buades nou Soci-col·laborador

El Bufet Buades es converteix en nou soci-col·laborador del Cercle d’Economia de Mallorca. En un acte celebrat aquest matí en les oficines de la nostra institució, el president, Andreu Rotger i el director del despatx, Joan Buades han oficialitzat l’acord de col·laboració que unirà a les dues entitats.

Rotger i Buades s’han mostrat molt contents per establir una relació més profunda entre el Cercled’Economia i el Bufet Buades. Durant la signatura s’ha pogut veure als dos dirigents molt il·lusionats amb l’inici d’aquest projecte. En declaracions posteriors Joan Buades ha afirmat estar “molt content” per poder perllongar la seva relació amb el Cercle, ja que per a ell “és un moment especial donada la meva vinculació passada”. cal recordar, que aquesta no és la primera vegada que el director de tan reconegut despatx està unit a la nostra institució, ja que durant els anys 2000, 2001 i 2002 Buades va ser president del Cercle.

La incorporació del bufet suposa un gran impuls pel Cercle en la seva idea de revitalització i modernització de la vida socioeconòmica balear. Andreu Rotger ha expressat que és important “aquest tipus de suports per a la nostra entitat” ja que sense ells “no podríem treballar en temes tan importants com el Règim Especial de Balears (REB) o presentar plataformes com Repensar Balears”.

El Cercle d’Economia de Mallorca presenta el seu treball, “Repensar Balears”
K. Llaneras: “Pronosticar les properes eleccions autonòmiques és impossible”