Els candidats del Partit Socialista en l’equador del cicle de debats “I Ara… la Política”

Els candidats del Partit Socialista de les Illes Balears a la Comunitat Autònoma, Francina Armengol, al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i a l’Ajuntament de Palma, José Hila, han participat en el cicle de debats que el Cercle organitza cada fi de legislatura amb motiu de la pròxima convocatòria de les eleccions autonòmiques.

La trobada, moderada pel periodista Joan Riera, ha posat sobre la taula els temes prioritaris per a la formació política després de dues legislatures al capdavant del Govern balear per continuar “generant implicació de la societat civil en les polítiques públiques”.

Els candidats han explicat i defensat la seva gestió al capdavant de l’Executiu i de les principals institucions de les Illes i les propostes del programa electoral, entre altres iniciatives, aposten per “reforçar l’escut social per garantir un futur de progrés per tothom”.

Durant les setmanes següents, el cicle «I Ara… la Política» comptarà amb la presència de totes les candidatures a l’Illa de Mallorca dels partits amb representació parlamentària i amb aquest calendari.

L’actualització d’abril de l’Índex Econòmic destaca un entorn més favorable per a l’economia
Continua el cicle “I Ara… la Política amb els candidats per Mallorca de VOX Balears