Alberto Núñez Feijoo reclama adaptar la ideologia a la realitat i ofereix suport en les polítiques d’Estat

Alberto Nuñez Feijóo, expresident de la Xunta de Galícia i actual president del Partit Popular ha visitat el Cercle amb la finalitat d’explicar el seu punt de vista i les seves propostes sobre els temes d’actualitat.

Davant els assistents a la conferència en el Palau de Congressos de Palma, va explicar les línies estratègiques del seu programa polític al capdavant del seu partit i les seves perspectives futures en conjunció amb les propostes que ha dissenyat, sobre fiscalitat i polítiques d’Estat, des que va assumir la presidència del Partit Popular.

Després de la ponència, Núñez Feijóo, ha participat en el tradicional dinar-col·loqui amb els socis i convidats del Cercle a la qual també han acudit la presidenta del PP balear, Marga Prohens i altres companys de partit. Núñez Feijóo es va sotmetre sense ambages a les preguntes dels participants i va respondre el seu parer sobre temes com les polítiques energètiques, el fracàs escolar o la renovació del Consell General del Poder Judicial, entre d’altres.

El president del PP nacional va assegurar també que, com a membre al capdavant del partit en l’oposició, els titulars de l’Executiu, “sempre podran comptar amb ell com a aliat en els grans Pactes d’Estat”.

Núñez Feijóo ha insistit en la necessitat de baixar els impostos i de mantenir un diàleg directe i pausat amb el president del Govern.

Més informació en els diaris Última Hora i Diario de Mallorca.

Javier Ponce, director del CDTI: “La innovació és anticíclica i requereix inversió en els moments de crisi”
El professor Luis Álvarez León, col·laborador del Semàfor COVID del Cercle, convidat per la UIB per a explicar el seu treball.