Términos y Condiciones nou soci col·laborador del Cercle

El *Cercle d’*Economia de Mallorca i Términos y Condiciones han signat aquest matí un nou acord pel qual l’empresa mallorquina es convertirà a partir d’ara en nou soci-col·laborador del *Cercle.

El nostre president, José María Vicens, i els integrants del despatx de dret tecnològic i Legaltech, Jorge Morell, Alberto Fernández, Felipe Herrera, Jun Wei Du i Verónica Pedrón han oficialitzat la col·laboració a través d’un acte de signatura realitzat en les oficines del Cercle. Segons el president de l’entitat mallorquina la incorporació de Términos y Condiciones ofereix “una nova visió més jove d’un món encara desconegut per a molts, la tecnologia i els seus aspectes legals”

Per part seva, Jorge Morell, com a representant de l’empresa ha afirmat que estan “molt contents per poder col·laborar amb una institució com el Cercle d’Economia de Mallorca, una institució de referència quant a l’impuls del progrés i el benestar de les Illes Balears i concretament de Mallorca”.

Términos y Condiciones és una empresa que proporciona serveis legals en noves tecnologies i ajuden en l’estudi i implantació de Legaltech. Presten serveis legals en matèries com el comerç electrònic, la protecció de dades, els contractes i llicències de programari, la propietat industrial i intel·lectual, entre altres. En resum, poden ajudar en qualsevol qüestió jurídica relacionada amb la tecnologia.

Des de la ciberseguretat, al màrqueting d’influència, passant per blockchain o assumptes internacionals com Brexit o l’expansió a la Xina.

Nit del 25 Aniversari del Cercle d’Economia de Mallorca
El grup d’Economia i Societat presenta “L’enquesta dels Cercles 2019”