Robot SA nou Soci-col·laborador del Cercle d’Economia

           – Robot SA es converteix en nou soci-col·laborador del Cercle d’Economia.

El president de la nostra institució, Andreu Rotger; i l’accionista i actual president de l’empresa mallorquina, Bernat Bonin han oficialitzat l’acord durant un acte realitzat a l’hotel Valparaiso.

Fundada en 1983 i actualment notícia per convertir-se en la segona empresa de Balears a sortir a borsa, Robot SA, ha decidit vincular-se amb el Cercle i apostar pels seus projectes de la millora socioeconòmica de les Illes Balears. Segons Andreu Rotger la inclusió de Robot SA “és un gran impuls per a les idees innovadores que té la nostra entitat”.

Precisament, Bonin, en declaracions posteriors a la signatura, ha assegurat estar “molt interessat” pel treball que realitza la Comissió d’Innovació del Cercle d’Economia. Una secció amb la qual l’empresari vol “involucrar-se al més aviat possible” i oferir-li tot el seu suport perquè aquesta pugui continuar “apostant per un futur més tecnològic i ecològic”.

Pel Cercle és un plaure comptar amb aquesta empresa illenca, que és coneguda per l’aplicació d’ordinadors com a mètode de control energètic als hotels. Van crear una interfície entre la instal·lació elèctrica i la maquinària d’un hotel capaç d’arrencar i parar llums i màquines, sense ser necessària la intervenció d’una persona. La idea principal sobre la qual s’assenta Robot és generar l’energia necessària per a cada moment aconseguint estalvis del 30% en les instal·lacions convencionals dels hotels.

K. Llaneras: “Pronosticar les properes eleccions autonòmiques és impossible”
Reunió de la Comissió d’Innovació