RIU Hotels nou soci-col·laborador del Cercle

Carmen Riu i Andreu Rotger signen un acord que pretén impulsar els projectes futurs del Cercle.

RIU Hotels es converteix en nou soci-col·laborador del Cercle d’Economia de Mallorca. Carmen Riu, consellera delegada de l’empresa hotelera; i el president de la nostra institució, Andreu Rotger, han signat aquest matí el conveni en les oficines del grup RIU i que unirà a les dues entitats durant els propers anys.

Tant Riu com Rotger s’han alegrat molt per establir “una relació més estreta” en el grup hoteler mallorquí i l’entitat sense ànim de lucre. Carmen Riu ja havia participat en alguns esdeveniments del Cercle i en nombroses ocasions ha impulsat el treball realitzat des de la institució. “Estic molt atenta al treball que realitza el Cercle cada dia i ho considero fonamental perquè la nostra societat evolucioni correctament”.

Precisament és la labor social el factor que ha fet que el Grup RIU aposti per col·laborar amb el Cercle d’Economia. “Treballar per proporcionar a la nostra societat eines que li ajudin a millorar, és alguna cosa pel que hem d’apostar com a empresa”.

Rotger per la seva banda ha volgut manifestar que la incorporació de RIU suposa un gran impuls pel Cercle en la seva idea de revitalització i modernització de la vida socioeconòmica balear. Andreu Rotger ha expressat que és important “aquest tipus de suports per a la nostra entitat” ja que sense ells “no podríem treballar en temes tan importants com el Règim Especial de Balears (REB) o presentar plataformes com Repensar Balears”.

L’anàlisi de Repensar Balears en el SIWC
“La sortida a Borsa de Robot SA supera totes les expectatives”