Rajoy presenta en el Cercle “Política per a Adults”

Mariano Rajoy Brey, expresident del Govern d’Espanya i exministre d’Administracions Públiques, de Presidència, d’Educació i Cultura, i d’Interior, ha inaugurat la primera conferència-col·loqui d’enguany al Cercle amb la presentació del seu darrer llibre “Política per a Adults”.

En la seva intervenció, Rajoy ha posat de manifest la infantilització de la política i ha alertat dels populismes de tota mena. Així ha criticat que els mandataris tractin als ciutadans com a nins i infantilitzin a l’opinió pública de tal manera que la presa de decisions sobre problemes en l’àmbit públic no sigui abordada des de la maduresa i la responsabilitat.

En referència a la governança per part de coalicions de partits amb res a veure i que no cerquen el consens, Rajoy ha qualificat com un dels majors errors en la història política: el “govern Frankenstein”.

Després de la conferència, que va tenir lloc a l’Hotel Valparaíso i a la qual varen anar més de dues-centes persones, els socis varen poder continuar el diàleg amb el convidat durant el dinar.

Més informació en els diaris Última Hora i Diario de Mallorca.

 

Cort presenta el Pla General Urbanístic per als pròxims vint anys
Reunió amb la presidenta del Consell de Mallorca