Lucca Lazzarini ens convida a unir-nos al Razoptimismo

Lucca Lazzarini, responsable de comunicació del Banco Mediolanum i de TEDx Speaker ha ofert aquesta tarda una xerrada a l’Hotel Valparaiso de Palma de la mà del Cercle d’Economia de Mallorca i la col·laboració de l’entitat bancària a la qual representa. Durant la seva ponència Lazzarini ha convidat als més de 100 assistents ha reflexionar sobre el futur de la humanitat però des d’un punt de vista “razoptimista”.

Unint les paraules “raó” i “optimisme”, Lazzarini ha creat una nova filosofia en la qual et revela un món canviant en el qual el progrés “ens està ajudant a millorar i a créixer”. Utilitzant una senzilla enquesta prèvia a l’inici de la conferència el ponent italià ens ha demostrat que la societat “està intoxicada per notícies negatives que ens fan creure que el món està pitjor del que realment està”.

No és mera especulació, ja que Lazzarini es fa servir de fonts oficials per a demostrar que per exemple “vivim més segurs ara que fa 40 anys”. El responsable de comunicació de Banco Mediolanum no discuteix notícies negatives com l’efecte desastrós sobre el medi ambient, ja que això segons l’expert “és un fet innegable”. Es dedica simplement a desmentir “fets quotidians que creiem que són certs i no ho són”.

Durant 59 minuts, i gràcies a les explicacions amb dades objectives Lazzarini ha donat raons per a ser optimista i ha finalitzat que “qui no és optimista, és perquè senzillament li falten dades”.

La Comissió de Turisme Responsable a MacInsular i Tirme
El Cercle premia als guanyadors de la segona edició del Connect’Up