Llançam una nova edició dels Premis Cercle

Ja és aquí la setena edició dels Premis Cercle a les “Idees Innovadores per a la millora de la Societat i l’Entorn”. Els Premis Cercle d’Innovació afronten una nova edició apostant per la innovació i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i de l’entorn de les Illes Balears.

Oberts a la participació, es premiaran aquells projectes orientats a la millora de les condicions de vida i salut de les persones i aquelles idees que contribueixin a la sostenibilitat mediambiental del nostre entorn.

Els projectes podran presentar-se a partir d’avui i fins el 30 de juny i el guanyador del premi, dotat amb 6.000 euros, es donarà a conèixer en l’Assemblea General del Cercle prevista per al 20 de juliol.

L’èxit dels Premis Cercle radica també en les entitats col·laboradores que acompanyen i fan possible la seva organització des de l’inici: Isba, CaixaBank, UIB, Fundació Sa Nostra i la Direcció General d’Innovació del GOIB i els mitjans de comunicació, imprescindibles per a la difusió de la iniciativa.

Més informació: Premis Cercle 2023

Sol·licitam un consens polític per inaplicar el reglament de minimis
La ciència, la tecnologia i la innovació, eixos d’una estratègia de futur