La vicepresidenta Nadia Calviño garanteix al Cercle la recuperació econòmica

Convidada pel Cercle, la vicepresidenta primera del Govern estatal i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, va desembarcar a Mallorca amb optimisme i bones perspectives de futur.

Amb la finalitat de “modernitzar el país en clau verda i de digitalització”, Calviño va avançar un pla d’inversions i reformes, “necessàriament a nivell europeu” i va anunciar un pla de xoc i de mesures estructurals per a reduir la dependència energètica dels sectors més afectats per la pujada de les matèries primerenques i el petroli sense deixar de costat a les famílies.

Nadia Calviño va assistir al dinar organitzat pel Cercle a l’Hotel Valparaíso, a la qual van acudir els principals representants de les institucions i de l’empresariat balear, i va protagonitzar el tradicional col·loqui en el qual va contestar a les preguntes formulades pels socis.

Abans de reunir-se amb els integrants del Cercle, la titular de la cartera d’Economia va despatxar també amb la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, i va participar en la “Cimera de Destins Sostenibles”, organitzada pel Consell de Mallorca, on va assegurar que les Illes Balears seran el motor del creixement econòmic en funció de les previsions turístiques esperades.

Calviño va defensar també totes les mesures adoptades pel Govern durant l’última crisi per a “combatre la desigualtat” i poder fer front a les previsions econòmiques de creixement de la inflació i de la pressió fiscal.

Reunió amb el batle de Palma per a proposar mesures
Suspensió del Semàfor Covid Balears