José Ferrer ofereix la segona part de l’audició guiada sobre Mozart

– “Leopoldo Mozart mai va deixar que el seu fill deixés d’aprendre. Li va tocar de peus a terra” ha assegurat Ferrer

José Ferrer ha ofert la segona audició guiada sobre la vida i l’obra de Wolfgang Amadeus Mozart, aquesta tarda en la fundació Sa Nostra, de Palma. “Mozart va ser un prodigi que mai va deixar d’aprendre. Va tenir diferents professors i tots li van aportar noves idees i visions de la música” ha assegurat Ferrer. En la qual ha estat la segona part de la conferència impartida pel gran coneixedor de la música del compositor de Salzburg, José Ferrer, s’ha pogut conèixer els últims anys de Mozart, la seva mort i el seu llegat final amb “el Requiem com a obra final”.

Una vegada més, acompanyat per la seva música, Ferrer ha explicat la formació que va haver de dur a terme Mozart per a convertir-se en un dels autors de música clàssica “més importants del món”. A més, recolzant-se en algunes de les imatges de la pel·lícula Amadeus, Ferrer ha explicat davant els més de 100 persones la relació real entre Mozart i Antonio Salieri. “Encara que en la pel·lícula i en la novel·la corresponent es fa referència a una enemistat entre tots dos, aquesta mai va existir. Es respectaven mútuament i quan Mozart va morir, Salieri va estar present”.

Ferrer també ha desmentit la història que assegura que va ser Salieri la persona que va encarregar el Requiem a Mozart. “Un noble europeu gaudia de fer creure als convidats de les seves festes que era compositor. Va ser aquest el que va encarregar el Requiem al talent de Salzburg, un treball que desgraciadament mai va poder veure acabada”.

Centre de Jardineria Edeen nou soci-col·laborador del Cercle
El Brexit duro és la pitjor opció per a les nostres empreses