Gabriel Sampol esmorza amb els socis del Cercle

Gabriel Sampol, líder de la companyia d’innovació energètica Sampol, ha esmorzat aquest migdia amb els socis del Cercle d’Economia de Mallorca per a explicar-los el treball que l’empresa mallorquina ha realitzat al llarg de les seves 80 anys d’història. “Hem treballat amb diferents sectors a nivell nacional i internacional, això ens ha fet créixer i arribar fins on estem ara” ha afirmat Sampol.

En 2017 l’empresa familiar va obrir la seva nova oficina a Vancouver i fa res el grup va llançar una emissió de bons de 25 milions d’euros al 4’5% en el Mercat Alternatiu de Renda Fixa (MARF). Tota una fita per a una empresa de l’illa que els col·loca en “una situació molt interessant”.

Sampol ha remarcat davant els presents “el treball dur que ha hagut de realitzar la seva empresa per a fer-se buit en el mercat energètic”. Un fet molt valorat pels associats que no van dubtar a enaltir el treball d’aquest grup familiar.

Amb l’esperit de lluita i innovació Gabriel Sampol ha captivat a un Cercle d’Economia que en més d’una ocasió no ha dubtat a brindar-li un nombrós i sentit aplaudiment. Per a José María Vicens, president del Cercle, comptar amb Sampol de ponent aquesta tarda “ha estat una mostra del gran treball que realitzen els empresaris mallorquins per a superar les adversitats i aconseguir els seus objectius”.

Banco Mediolanum es converteix en nou soci-col·laborador
Centre de Jardineria Edeen nou soci-col·laborador del Cercle