Gabriel Escarrer exposa la seva visió sobre el futur del turisme

Gabriel Escarrer Jaume, hereu i CEO del grup hoteler mallorquí Meliá, ha compartit amb els socis del Cercle l’estratègia de futur per al sector que lidera. Després d’una exposició de la seva trajectòria vital, des del seu inici com a estudiant de “Finances i Gestió Empresarial” que va cursar als Estats Units (EUA), fins que va prendre les regnes de la cadena hotelera de mans del seu pare.

Escarrer ha destacat l’enfocament financer aplicat al turisme com una de les receptes de l’èxit sense deixar de costat la transformació tecnològica que suposa consolidar-se com a cadena internacional reconeguda d’àmbit mundial.

Un altre dels reptes al qual ha hagut d’enfrontar-se el sector va ser la pandèmia sanitària que va paralitzar el món en 2020 i que va obligar a parar i replantejar-se activitats com el turisme i el seu desenvolupament.

Quant al futur, l’hoteler reconeix la necessitat de seguir uns principis ètics i aconseguir el consens empresarial i polític per a assolir un creixement sostenible.

Finalment, Escarrer ha volgut valorar la labor dels treballadors del ram i que considera essencials i clau de la culminació de qualsevol empresa.

Cercles de Barcelona, Mallorca i Menorca uneixen forces i traslladen les seves propostes al Govern
Renovam l’acord de col·laboració amb el Col·legi de Metges