Fernando Schwartz “A mi m’hauria agradat ser Meneses”

Schwartz “en la meva època diplomàtica l’escriptura em servia per a evadir-me de l’estressant rutina”

Fernando Schwartz ha ofert una conferència aquesta tarda, a l’Hotel Valparaíso, en la qual ha narrat les seves experiències com a diplomàtic i el seu treball com a periodista i escriptor. Precisament el seu nou llibre “Que vagi Meneses” ha estat el gran protagonista de l’entrevista que li ha realitzat Andreu Manresa, director general d’IB3.

“A mi m’hauria agradat ser Meneses” ha afirmat *Schwartz en parlar del protagonista de la seva obra en una de les preguntes de Manresa. El directe d’IB3 ha aprofitat l’entrevista amb Schwartz per a recordar els moments interessants de la carrera de l’escriptor.

Un dels punts importants ha estat la labor de diplomàtic de Schwartz en la qual ha titulat com “d’estressant rutina” i a la qual gràcies a l’escriptura “vaig poder evadir-me i continuar el meu treball diari”.

De de el seu treball en el món periodístic Schwartz ha expressat la seva gran satisfacció per l’època periodística que li va tocar viure. “Treballar al costat de Cebrián és increïble, gràcies a ell vaig trobar el meu lloc en el món”.

Finalment, Schwartz ha realitzat una crítica a les entrevistes televisives actuals. “Ja no realitzem entrevistes intel·lectuals, no ensenyem als nostres joves. Ara fem una altra cosa, a la qual encara no he sabut posar un nom”.

Sopar-col·loqui amb Antoni Terrasa
MÉS inicia el cicle ‘I ara la política’